Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Podaci prikazani na ovim web stranicama Općine Kolan postavljeni su isključivo u svrhu informiranja i javne prezentacije. Osim službenih oznaka Općine Kolan, dokumenti i slike mogu se preuzimati bez ograničenja, uz obvezno navođenje izvora s linkom na www.kolan.hr, te naznakon "Preuzeto sa Općine Kolan.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, web administrator stranica redovno rikuplja podatke o preuzetom i pregledanom sadržaju, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika.

Službena stranica Općine Kolan sadrži SSL protokole komunikacije za maksimalnu sigurnost naših posjetitelja.

Uredništvo, web stranice Općine Kolan nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS | KONTAKT FORMULAR